KARABÜK / YENİCE - Kalaycılar Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Yabancı Dil Karabük'e Yabancı Değil Projesi Kapsamında okulumuzda farklı sınıf seviyelerine uygun İngilizce Hikaye kitaplarının bulunduğu İngilizce Kitaplığı oluşturulmuştur.

Mrt

Eğitim Karabük Projesi kapsamında okulumuzda oluşturulacak Eğitim Müze Köşesi etkinliği çerçevesinde okulumuzun geçmiş dönemlerine ait fotoğraflar toplanmaya başlamış olup, nisan ve mayıs aylarında okulumuzda belirlenen bir alanda sergilenecektir.

Mrt

Okulumuzda Eğitim Kenti Karabük Projesi ''Okuyorum Öğreniyorum” faaliyetleri kapsamında “Keşfet, Öğren Kitap

Kulübü” bir kitap uyarlaması olan Corgi filmini izlemişlerdir. Ayrıca Storyboardthat uzerinden grup etkinlikleri çalışması yapılarak öğrencilerimiz tarafından küçük bir hikaye oluşturulmaya çalışılmıştır.

Mrt

Okulumuzda akademik başarının arttırılması ve öğrencilerimizin derslere katılımını arttırmak için derslerimizde soyuttan somuta öğreme etkinlikleri yapılmaktadır.Yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin belirlenen hedeflere daha kolay ulaşması amaçlanmaktadır.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle mahallemizde yer alan Kalaycılar Merkez Cami'mizi ziyaret ettik.

Ara

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Her pazartesi ve cuma günleri Bayrak Töreni öncesinde, isteyen öğrencilerimiz kendi yazdığı bir şiiri, şarkıyı veya tekerlemeyi okuyabiliyor veya fıkra anlatabiliyor bilmece ve zeka sorusu sorabiliyorlar.

Bu etkinlikle; öğrencilerimizin topluluk karşısında kendilerini daha rahat ifade edebilmelerine, heyecanlarını kontrol altında tutabilmelerine yönelik imkan sağlamaya çalışıyoruz.

Etkinliğin videosu için https://fb.watch/blDh-Qv1_z/